Paris Hilton jubelde onlangs nog over haar 'geweldige' vriendje River Viiperi, maar lijkt haar interesse in andere mannen niet kwijt te zijn. Dit weekeinde kuste de 33-jarige hotelerfgename een onbekende man op het strand van Malibu.

Foto's van Hiltons intieme moment verschenen maandag in The Daily Mail.

De liefde tussen Hilton en Viiperi lijkt al een paar dagen te zijn bekoeld.

"Op een gegeven moment besef je dat je te veel hebt gedaan voor iets of iemand", luidt een tekst die het 22-jarige model vorige week via social media verspreidde. "De enige volgende stap is stoppen. Je moet een grens trekken. Wat niet van jou is, wordt ook nooit van jou."

Ook Hilton, die zich eind 2012 voor het eerst in het openbaar vertoonde met Viiperi, slingerde een aantal crytische teksten de wereld in. "Wees zacht. Laat de wereld je niet hard maken. Laat de pijn je niet doen haten. Laat het bittere het zoete niet stelen", twitterde de socialite.

Vertrouwen

Hilton liet onlangs nog los dat ze moeite heeft met relaties. "Ik denk niet dat ik ooit nog in staat zal zijn om een man volledig te vertrouwen", zei de blondine, die het bed deelde met een hele reeks sterren, in een interview met The Telegraph. De journalist die dat interview afnam, merkte fijntjes op dat hoewel Hiltons huis vol hangt met foto's van zichzelf, Viiperi op geen enkel kiekje te zien was.

Hoewel de socialite weinig vertrouwen heeft in het andere geslacht, weet ze wel precies wat ze zoekt in een partner. Hiltons ware jacob lijkt veel op haar vader. "Een loyaal persoon met een goed hart. Dat is waar het om draait in het leven."