Dylan Penn, de dochter van Sean Penn, is erg te spreken over de relatie van haar vader en Charlize Theron. ''Ze vormen een geweldig stel. Ze zijn allebei erg gelukkig, daar ben ik blij om.''

Dat vertrouwt Dylan toe aan Us Weekly.

Het blad sprak Seans 23-jarige dochter tijdens een modellenfeestje in Hollywood. ''Het zijn beide zeer sterke persoonlijkheden en ze zijn erg intelligent, dus ze kunnen goed met elkaar converseren'', vervolgt het Vogue-model.

Charlize Theron werd onlangs op het vliegveld van Los Angeles gespot met een fonkelnieuwe ring om haar vinger, waarmee ze geruchten aanwakkerde dat zij en Sean wel eens verloofd konden zijn. ''Die geruchten heb ik ook gehoord'', reageert Dylan. ''Maar ik weet het niet. Ik heb geen idee."

Desondanks is Theron meer dan welkom in de familie. ''Natuurlijk, waarom niet? Als ze voor elkaar bestemd zijn.'' Datzelfde geldt voor eventuele gezinsuitbreiding, waarmee Dylan er een stiefbroertje- of -zusje bijkrijgt. ''Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.''

Film

Ingewijden meldden onlangs aan Us Weekly dat Theron en Penn deze zomer willen trouwen in Zuid-Afrika. Momenteel werkt het stel samen aan een film. Sean Penn regisseert The Last Face waarin Theron een hoofdrol speelt.

De 53-jarige acteur was eerder getrouwd met Madonna en later met Robin Wright met wie hij twee kinderen heeft, Dylan en Hopper.