Jay Z en Beyoncé lijken weer erg gelukkig samen, maar volgens een ingewijde houden ze de wereld voor de gek. De sterren zouden al jaren huwelijksproblemen hebben en nu zelfs op een breuk afstevenen. 

Dat meldt New York Post.

"Ze houden nog steeds van elkaar, maar hun relatie zal geen stand houden", voorspelt de anonieme bron. Dat Jay Z en Beyoncé nog niet gescheiden zijn, zou vooral een zakelijke afweging zijn. "Ze weten dat ze de koning en de koningin van de hiphop en eigenlijk van alle muziek zijn. Geen van beiden wil dat op het spel zetten."

De artiesten zijn sinds 2008 getrouwd. Ze presenteren zichzelf in de media als een gelukkig echtpaar. Toch duiken er de laatste tijd geruchten op dat hun huwelijk geen lang leven meer beschoren is.

Volgens de ingewijde zit er een kern van waarheid in deze verhalen, maar houdt het koppel dat stil uit angst voor imagoschade.

Wanneer

Inmiddels zou het niet meer de vraag zijn of de twee gaan scheiden, maar wanneer. De ouders van dochter Blue Ivy zouden elkaar eigenlijk alleen nog maar zien als ze samen optreden. Relatietherapie zou tot nu toe weinig geholpen hebben, mede omdat Jay Z er geen tijd voor heeft. "Hij is altijd aan het bellen om deals te sluiten."

Het zou kunnen dat de Carters getrouwd blijven om te voorkomen dat een scheiding hun zorgvuldig opgebouwde imago verpest.

"Ze willen geen gezichtsverlies lijden. Er is hen veel aan gelegen om anders over te komen dan andere sterren. Business staat op één, entertainment op twee. En hun huwelijk is van ondergeschikt belang."