Het maakt Connie Breukhoven niet zo veel uit waar ze haar jawoord geeft aan Eugene van Dun. Wat de zangeres betreft hoeft dat niet per se in Nederland te gebeuren.

"Ik zou het prima vinden, in het buitenland en met een klein groepje mensen", zegt de zangeres zaterdag in De Telegraaf.

Breukhovens geliefde, Eugene van Dun, denkt er anders over. "Hij wil graag in Nederland, wat ik me ook wel weer kan voorstellen."

De twee waren onlangs op vakantie naar Zwitserland en Italië en de zangeres had in elke plaats die ze bezochten wel willen trouwen. "Ik heb ervan genoten: de Zwitserse steden Luzern en Lugano. En in Italië naar Forte dei Marmi en Florence. Soms keken we elkaar aan en dachten we hetzelfde: we hadden in élke stad wel een keer willen trouwen."

Feestje

Hoewel 31 augustus eerder genoemd werd als trouwdatum van Breukhoven en Van Dun, is dat volgens de zangeres niet de dag dat ze elkaar eeuwige trouw beloven. "Dan geven we inderdaad een feestje, thuis voor wat intieme vrienden, maar een huwelijk is dat niet."

Op de bewuste dag wordt een groot olieverfschilderij van Breukhoven, die vrijdag haar 63e verjaardag vierde, onthuld. "Het is een mooi idee, toch? Over honderd jaar hangt zo'n doek nog ergens, dat vind ik wel een bijzondere gedachte."