Daniel Radcliffe heeft goede herinneringen aan zijn eerste keer.

Dat vertelt hij in een interview met Elle.

"Ik ben een van de weinige mensen die een echt goede eerste keer lijkt te hebben gehad. Ik was met iemand die ik goed kende. Ik heb sindsdien veel betere seks gehad, maar het was niet zo verschrikkelijk beschamend als de ervaring van vele anderen."

Het liefst gebruikt de acteur geen alcohol als hij seks heeft. "Voor sommige mensen is het misschien beter als ze dronken zijn, maar voor mij is het beter als ik nuchter ben."

Bloot

De Harry Potter-ster heeft weinig moeite om te praten over seks; in 2007 gaf zich hij als 17-jarige in het theater op Broadway letterlijk helemaal bloot. "Ik was toen doodsbenauwd", geeft de acteur toe, maar die angst om uit de kleren te gaan was snel overwonnen. "Ik voel me er redelijk gemakkelijk bij."

Momenteel heeft de 25-jarige Brit een relatie met actrice Erin Darke. "Ik heb liever een relatie dan dat ik vrijgezel ben."

Hij vindt het dan ook niet erg dat hij niet zoals zijn onbekende vrienden op Tinder kan. "Ik snap wel dat het opwindend is. Maar aan de andere kant is het erg respectloos. Mensen zoeken daar niet naar lange relaties, maar juist extreem korte relaties."