Eva Simons is best nerveus voor haar huwelijk met dj Sidney Samson aanstaande maandag.

Dat vertelt de zangeres in RTL Boulevard.

Simons is nu met de laatste voorbereidingen voor haar bruiloft bezig. "Zometeen ook weer mijn jurk passen, voor het laatst. Het wordt wel heel spannend. Ik ben eigenlijk gewoon zo gelukkig, alles draait in een keer zo om de liefde. Ik vind dat heel bijzonder en mooi."

Een beetje zenuwachtig is de zangeres wel. "Het spannendste vind ik toch wel dat je dan zo die zaal binnenloopt en dat je hele familie en al je vrienden daar zitten", zegt de 30-jarige artieste. "Heel weird lijkt me dat. Ik denk dat ik de hele dag alleen maar ga giechelen."

Draaien

Het muzikale duo heeft grootse plannen voor het huwelijksfeest. "Op een gegeven moment gaat iedereen wel een beetje draaien, denk ik. Dat wordt gewoon hartstikke lachen." Simons wil dan ook nog even samen met haar man achter de draaitafels gaan staan.

Ook Samson kijkt erg uit naar de bruiloft. "Ik ben er helemaal klaar voor", laat de 32-jarige dj weten. Van stress is bij hem geen sprake. "Ik ben altijd heel ontspannen. Zaterdag gewoon even drie gigs, dan zondag een relaxt dagje en maandag gaan we feesten."