Eva Mendes is zwanger. Bronnen beweren dat de actrice, die een relatie heeft met Ryan Gosling, zwanger is van haar eerste kind.

Dat meldt OK Magazine woensdag.

De 40-jarige actrice zou over ongeveer twee maanden al gaan bevallen en kan volgens ingewijden niet wachten tot het zover is. "Ze wil dit al een hele tijd."

"Dat ze dit nu mag delen met Ryan is echt een droom die uitkomt", aldus een bron.

Het is lange tijd onduidelijk geweest of Gosling en Mendes nog een koppel vormden, maar volgens de ingewijden wil de 33-jarige acteur nu niets anders meer dan samen zijn met Mendes.

Trouwen

"Hij is zelf opgegroeid zonder vader en heeft altijd gezegd dat als hij zelf een kind krijgt, hij er helemaal voor wil gaan. Dit is dat moment voor hem."

Mendes zou graag willen trouwen, nog voor de geboorte van hun eerste kind, maar Gosling ziet de noodzaak niet. "Eva vindt het belangrijk dat haar kind geboren wordt in een huwelijk", aldus een bron.

In februari gingen ook al eens geruchten dat Mendes zwanger was, omdat ze op een vliegveld weigerde door een bodyscanner te lopen. De actrice sprak de verhalen toen zelf tegen.

Gosling en Mendes hebben sinds eind 2011 een relatie met elkaar, verhalen dat de twee uit elkaar zouden zijn gaan al maanden, maar andere geruchten spreken die verhalen weer tegen.