Kim Kardashian is kort na haar verloving met Kris Humphries vreemdgegaan. Tenminste, dat beweert Andrey C. Hicks, die zegt tijdens een familietripje het bed met Kardashian te hebben gedeeld.

Hicks was goed bevriend met Humphries, totdat hij de gevangenis in moest vanwege fraude waarbij ook de basketballer honderdduizenden dollars verloor.

Voor zijn arrestatie waren Hicks en zijn toenmalige vriendin nog aanwezig tijdens een vakantie van de familie Humphries in Monaco. Tijdens die trip zouden Hicks en Kardashian met elkaar zijn vreemdgegaan.

Tegen Perez Hilton vertelt Hicks dat Kardashian hem op een avond vroeg bij haar te blijven nadat de rest van het gezelschap al naar bed was. Ze had eerder die avond ruzie met Humphries gehad en wilde daar over praten.

'Bewijs'

"Voor ik het wist pakte ze mijn hand", vertelt Hicks. "Dus ik deed wat elke man zou doen wanneer hij Kim Kardashian tegen zich aangedrukt heeft. Ik ging ervoor."

Andrey heeft Perez als bewijs voor zijn verhaal een kopie gegeven van een e-mail die Kardashian hem in juni 2011 zou hebben gestuurd.

Daarin schrijft de realityster, die inmiddels gescheiden is van Humphries en getrouwd met Kanye West: "Ik heb veel nagedacht over wat er tussen ons is gebeurd in Monaco. We weten allebei dat het een vergissing was."