Mel Gibson vindt het vervelend dat hij nog steeds vragen krijgt over antisemitische opmerkingen die hij jaren geleden maakte.

"Ik heb alle nodige excuses al meerdere keren gemaakt. Ik vind het vervelend dat mensen zich zo voelen, maar ik heb gedaan wat ik moest doen", zegt de acteur in het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

De 58-jarige Gibson werd in 2006 opgepakt wegens rijden onder invloed. De acteur flipte volledig tegen de agenten en maakte racistische opmerkingen. Gibson ging dagen na zijn arrestatie publiekelijk door het stof.

"Het komt steeds terug, maar ik heb er op een verantwoordelijke manier op gereageerd en ik heb aan mezelf gewerkt", zegt de acteur nu.

Slop

Gibson, die na zijn problemen zijn carrière in het slop zag raken, probeert nu zo veel mogelijk interessante rollen te spelen. "Ik heb nooit echt een plan gehad. Ik kijk gewoon wat er is en wat me op dat moment interesseert", legt de acteur uit.

"Er zijn overal ideeën en die komen overal vandaan en dat is prima, maar er zijn nooit nieuwe ideeën. Het enige dat je kunt veranderen is de manier waarop je een idee uitvoert."