AMSTERDAM - Willibrord Frequin is boos. Boos op de redactie van Nu.nl. Of eigenlijk opAlbert Verlinde, want door hem is het allemaal gekomen. Wat is er aan dehand?

Deze week plaatste Nu.nl het berichtje 'Willibrord café uit gejoeld'. Het gaat over de televisiepresentator die ineen Brabants café een borreltje dronk. De DJ zette een pesterig plaatje open het cafépubliek joelde Willibrord vervolgens het café uit.

Het stukje is echter bij Willibrord en zijn redactie van 'De week vanWillibrord' in het verkeerde keelgat geschoten. Nu.nl ontving dan ook eenboze e-mail van de redactie namens Willibrord. Daarin staat dat AlbertVerlinde het voorval heeft verzonnen.

We citeren: "Dit verhaal is compleetdoor Albert Verlinde uit zijn duim gezogen! Willibrord laat weten al maandenniet meer in Den Bosch te zijn geweest en zal al zeker niet een cafeschaamteloos uitlopen, wat iedereen toch zou moeten weten van Willibrord.Albert Verlinde had waarschijnlijk zelf iets te diep in het glaasje gekeken,want dit verhaal is absoluut niet waar!!", aldus een woordvoerster van deredactie.Willibrord eist dan ook rectificatie van het stukje. We zullen onsbest doen Albert Verlinde te bereiken voor commentaar.

De redactie van Nu.nl haalde het bericht over Frequin uit een gratis mee tenemen maandblad van een grote supermarktketen. In dat blad heeft'roddel-goeroe' Albert Verlinde (presentator van Boulevard op RTL-4) eenrubriek die 'In de wandelgangen...' heet. En daar lezen we het caféverhaalover Willibrord, zij het in iets andere bewoordingen.

/ACHTERKLAPWillibrord Frequin kroeg uit gejoeld