Nicole Scherzinger heeft nooit echt kunnen genieten van haar tijd bij de Pussycat Dolls. "Mijn twintiger jaren waren vruchtbaar, maar niet leuk. In mijn tijd bij de Pussycat Dolls was ik eenzamer dan ooit."

Dit doet de 36-jarige zangeres uit de doeken in een interview met The Guardian.

Volgens Scherzinger was ze destijds zo eenzaam omdat ze heel kritisch en ambitieus was. "Ik was behoorlijk onverzadigbaar. Niets was goed genoeg en ik zag niet in dat een pauze nemen soms goed is." Inmiddels heeft Scherzinger geleerd dat ook zij af en toe een adempauze nodig heeft. "Als dertiger ben ik een stuk relaxter."

Scherzinger, die met de Pussycat Dolls wereldhits scoorde, vertelt dat ze van kinds af aan al erg ambitieus is. "Mijn visie en ambitie waren altijd groot. Toen ik jonger was, had ik een piepstemmetje, als een muis. Ik was heel verlegen."

Roeping

Dankzij Whitney Houston ontdekte Scherzinger haar roeping in het leven. "Een van mijn vroegste herinneringen is dat ik op mijn zesde een van haar platen kreeg voor kerst. Toen ik The Greatest Love of All zong, voelde ik een connectie met haar stem. Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde doen met mijn leven."

Nu Scherzinger eenmaal zangeres is, heeft ze hele andere toekomstplannen. "Mijn ziel is in Hawaii, waar ik geboren ben. Ik zie mezelf daar wel wonen als ik gepensioneerd ben. Dan draag ik een muumuu en slijt ik mijn dagen op een surfplank."