Brody Jenner heeft nooit een relatie gehad met Lauren Conrad. Dat geeft de stiefbroer van Kim Kardashian toe in de nieuwste aflevering van zijn podcast waarin hij met relatietherapeut Mike Dow praat.

De relatie van Jenner en Conrad was te zien in de MTV-serie The Hills, waarvan nooit helemaal duidelijk is geworden in hoeverre het echt of in scène gezet was.

Jenner zegt nu dat zijn relatie met Conrad in elk geval helemaal nep was. Wanneer dokter Dow Conrad noemt in een opsomming van Brody's ex-vriendinnetjes, waaronder ook Avril Lavigne, Nicole Richie en Kristin Cavallari, zegt Jenner: "Dat klopt niet. Ik heb nooit iets gehad met Lauren Conrad."

De 30-jarige Jenner legt uit: "Lauren en ik zijn altijd alleen vrienden geweest. We hebben samengewerkt in een show genaamd The Hills, waarin we moesten doen alsof we wat hadden, maar dat was niet zo."

Naspelen

Eerder vertelde Conrad in interviews dat een groot deel van de serie reality was, en dat ook in geacteerde scènes vaak echte gebeurtenissen werden nagespeeld.

Volgens haar was de relatie met Jenner ook echt, hoewel overdreven. Ze zei hier over in 2012: "We hebben wat gehad. Maar het was nogal kort. Het is zeker weten opgeklopt."

Ook zou Jenner geen relatie hebben gehad met Kristin Cavallari tijdens het opnemen van The Hills.