Cheryl Cole heeft lange tijd niet lekker in haar vel gezeten. Volgens de zangeres voelde het alsof ze een zenuwinzinking had.

Dat vertelt ze aan de Britse Elle, zo heeft de Daily Mail gelezen in het blad.

"Ik wist niet meer wat ik wilde, hoe ik me voelde, ik kon geen beslissingen nemen. Iets zat echt helemaal verkeerd: het voelde als een zenuwinzinking", aldus de 31-jarige zangeres.

"Het drong pas tot me door in de eerste maanden van 2013: ik was mezelf kwijt. Ik keek in de spiegel en dacht: wie is deze persoon?"

Rond diezelfde tijd werd Cole door Simon Cowell ontslagen als jurylid bij X Factor, iets waar ze destijds woedend over was, maar waarvan ze inmiddels begrijpt dat het nodig was.

Geluk

"Ik zat zo slecht in mijn vel, het had sowieso niet gewerkt. Hij had gelijk dat 'ie me liet gaan, maar hij had me dat wel zelf even mogen vertellen."

Inmiddels zit Cole opnieuw in de jury van de talentenjacht en is ze naar eigen zeggen "op zoek naar zichzelf".

"Ik weet dat ik ontzettend geluk heb gehad, want niets wat ik heb meegemaakt heeft me gebroken. En nu geniet ik van het vinden van mezelf, dat is voorlopig wel even voldoende."

Cole scheidde, na een huwelijk van vier jaar, in 2010 van haar man Ashley Cole, nadat ze erachter kwam dat hij een affaire had. De zangeres is inmiddels samen met Fransman Jean-Bernard Fernandez-Versini.