Robin Thicke en zijn ex-vrouw Paula Patton hebben elkaar al zo'n vier maanden niet gezien. Dat vertelt de zanger tijdens een interview met radiostation Hot 97. "Maar het gaat wel prima tussen ons", voegt Thicke daar aan toe.

"Ze is de liefste vrouw die er is, een geweldige moeder en nog steeds een goede vriendin", aldus de Blurred Lines-zanger. Thicke heeft een nieuw album genaamd Paula. Dat heeft hij, zoals de naam al zegt, voor zijn ex gemaakt.

"We zijn niet meer samen, maar er waren nog genoeg dingen waarvoor ik mijn excuses wilde aanbieden en zaken waar ik mijn verantwoordelijkheid voor moest nemen. Daar gaat deze plaat over", legt Thicke uit.

"Maar ik wil haar ook veel geluk toewensen, haar zeggen dat ze een goed mens is. Dat is er dus ook op te horen", vervolgt hij. Op de vraag wat er mis ging in hun relatie antwoordt Thicke.

Veranderen

 "Ik ben veranderd, ik werd een beetje egoïstisch en was te vol van mezelf. We zijn nu niet meer samen door keuzes die ik heb gemaakt, we konden niet meer samen zijn. Er zijn veel redenen."

Thicke maakt er geen geheim van dat hij haar graag terug zou willen. Het stel ging in februari dit jaar uit elkaar. In het interview zegt de zanger  dat hij hoopt en denkt dat ze misschien wel weer samen komen.