Katie Price is misbruikt toen ze zeven jaar oud was. "Mijn moeder was een ijsje halen en ik zat in mijn eentje in het park", vertelt ze dinsdag in haar radioprogramma bij zender Fubar, schrijven Britse media.

"Ik zie het gezicht van die man nog zo voor me. Hij had rood haar, hij is nooit gepakt. Zoiets vergeet je nooit."

"Ik weet me nog elk detail te herinneren, maar ik ben nu gewoon blij dat ik mijn eigen kinderen heb", gaat de 36-jarige Price verder.

Ze is momenteel in verwachting van haar vijfde kind. "Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. Ik vergeet het nooit maar ga gewoon verder met mijn leven."

Controle

Price laat weten wel vaker te zijn aangerand. "Ik ben betast door mannen, ik ben verkracht en seksueel misbruikt toen ik jong was. Ik heb het allemaal meegemaakt."

Ook geeft Price toe dat die gebeurtenissen haar wellicht blijvend hebben gevormd en zelfs hebben geleid tot haar keus om naaktmodel te worden. "Toen ik in blootbladen stond, wist ik dat ik de controle had. Soms denk ik wel dat ik daarom glamourmodel ben geworden. Zo van: jullie kunnen alleen naar me kijken maar mogen me niet aanraken."