Amanda Krabbé en haar nieuwe vriend Harrie Kolen krijgen samen een kind. Dat meldt een "zeer goed geïnformeerde bron" aan Story.

"Amanda is nu twaalf weken zwanger. In december wordt hun baby geboren en de zwangerschap is geen ongelukje", aldus de ingewijde tegen het blad.

Amanda zou al tijdens haar huwelijk met Martijn Krabbé op een vijfde kind hebben gehoopt, maar dat is er niet meer van gekomen. Het koppel maakte in maart bekend te gaan scheiden.

"Amanda is zo blij. Harrie maakt haar dolgelukkig. Ze hebben de kinderen al verteld dat ze een broertje of zusje krijgen. Iedereen is in de wolken met de zwangerschap", vervolgt de bron.

Scheiding

In een eerder afgenomen interview met Amanda, dat ook in het blad staat, vertelt ze dat de scheiding van haar en Martijn nog niet rond is.

"Er is zelfs nog niet over een scheidingsconvenant gesproken. Het enige dat vaststaat is dat we samen voor de kinderen zullen zorgen. Voorop staat dat we er geen vechtscheiding van willen maken", aldus Amanda over de scheiding.

Huis

Amanda en Martijn wonen nu nog samen in één huis, maar volgens de vrouw van de presentator is die manier van leven "onhoudbaar". "Het huis voelt voor mij niet meer als thuis en het huis van Harrie in Eindhoven ook niet. Ik voel me nergens meer thuis. Daarom is het voor mij goed als ik snel een eigen plek heb, waar ik kan wonen."

"De scheiding gaat toch door, dus waarom zou ik wachten om een huis te zoeken?! Hoe sneller ik een woning heb gevonden, hoe beter dat is voor ons allemaal."