Rita Ora heeft hard gewerkt aan haar relatie met Calvin Harris. "Als ik een relatie heb dan vecht ik daarvoor. Ik ga er voor de volle honderd procent voor."

De zangeres zag haar relatie met de dj vorige maand zag stranden. "Ik kan heel hard vallen voor iemand en dan werk ik keihard om het te laten werken."

Volgens de 23-jarige Ora is een relatie nutteloos als er niet alles voor uit de kast wordt gehaald. "Waarom zou je er anders aan beginnen?"

Wel weet de zangeres dat het niet altijd genoeg is. "Soms kun je niet opboksen tegen het onvermijdelijke."

Werkschema's

Dat de relatie met Harris uiteindelijk niet heeft gewerkt, ligt volgens Ora aan de drukke werkschema's van de twee. "Als je met iemand samen bent die net zo veel reist als jij, is het erg moeilijk om die persoon te zien. Ook al wil je dat niet de schuld geven, het blijft een lastige situatie."

Toch sluit Ora niet uit dat ze in de toekomst weer op iemand uit de muziekwereld zal vallen. "Je kunt niet bepalen op wie je verliefd wordt. Je valt gewoon voor iemand."

De zangeres denkt dat de twee op een ander moment het misschien wel zouden kunnen redden. "Het was bijna alsof het de juiste man op het verkeerde moment was."

Ora zit niet bij de pakken neer na haar breuk met Harris, met wie ze bijna een jaar samen was. "Je moet doorgaan en de trein moet blijven rijden."