Frances Bean, de dochter van Kurt Cobain, is niet blij met de uitspraken die Lana Del Rey onlangs deed in een interview met The Guardian

Del Rey sprak over haar idolen, onder wie Cobain, die op 27-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. De zangeres zei dat ze een vroegtijdige dood best 'glamoureus' vindt. "Ik wilde dat ik al dood was."

De 21-jarige Frances Bean tikt de zangeres nu op haar vingers. "Ik zal mijn vader nooit kennen omdat hij zo vroeg is gestorven", twitterde Bean maandag.

"Dit wordt nu verheerlijkt omdat mensen zoals jij het 'cool' vinden." Bean verwijderde de tweet later, maar zei in een nieuwe tweet dat ze 'niemand wil aanvallen'.

"Ik voel geen vijandschap jegens Lana, ik wilde alleen de dingen in perspectief zetten."

Spijt

De 28-jarige Del Rey zei na de publicatie van het interview spijt te hebben wat ze The Guardian had vertrouwd. "Ik wilde eigenlijk helemaal geen interview geven, maar de journalist bleef aandringen", twitterde ze volgens NME. Ze verwijderde de tweets later.

Volgens de zangeres deed haar ondervrager zich voor als fan, maar had hij een verborgen agenda. "Misschien is hij zelf heel saai en wilde hij een interessant iemand interviewen om over te schrijven."