Kristen Stewart kan het niet waarderen dat Joan Rivers haar in haar nieuwe boek Diary of a Mad Diva een opportunistische slet heeft genoemd. 

De 24-jarige actrice heeft de 81-jarige comédienne gesommeerd de opmerking uit het boek te verwijderen, zo vertelt ze aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

"Veel sterren doen maar één ding goed", begint Rivers in haar boek. "De bekendste is natuurlijk Kristen Stewart, die een hele carrière heeft opgebouwd met het feit dat ze goed is in het jongleren van de ballen van regisseurs."

Stewart gaf in 2012 toe dat ze een romance had met regisseur Rupert Sanders, met wie ze Snow White and the Huntsman maakte.

De affaire was extra pijnlijk omdat Sanders getrouwd was en Stewart op dat moment een relatie had met Robert Pattinson, haar tegenspeler uit de Twilight-films.

Het team van Rivers heeft al laten weten dat de passage hoe dan ook in het boek blijft. Uit het voorwoord zou overduidelijk blijken dat het hele boek met een glimlach moet worden gelezen. Kamp Stewart heeft daarop niet meer gereageerd.