Jason Biggs (American Pie) kreeg eens een trio met een prostituee cadeau van zijn echtgenote Jenny Mollen, maar hij vond de ervaring geen succes.

"Uiteindelijk had ik het niet naar mijn zin", gaf de acteur volgens Us Weekly toe.

"Laten we zeggen dat ik de daad niet heb afgemaakt", zei Biggs, die donderdag in The View verscheen om zijn vrouw te verdedigen. Mollen was eerder uitgenodigd om haar autobiografie te promoten, maar kreeg geen positieve reactie op de in het boek beschreven ervaring.

"We hebben heus geen vaste groep prostituees die ons huis af en aan loopt", zei Biggs ter verklaring. "We zijn open, echte mensen. Mijn vrouw is geweldig."

Playboy

Mollen beschreef haar originele cadeau in 2011 al eens in een blog voor Playboy. Daarin deed ze de ervaring wat positiever voor als hoe het in werkelijkheid was, zo blijkt nu uit de verklaring van Biggs.

In de blog zei Mollen het erg spannend te hebben gevonden. Biggs vertelde in The View echter dat zijn vrouw het nogal "hysterisch" vond. "Ze keek toe terwijl ze op bed lag en lachend een zak chips at, dus je kunt je voorstellen dat mijn optreden niet zo best was."

Biggs en Mollen zijn sinds 2008 getrouwd. Eerder dit jaar kregen ze hun eerste kindje.