Stephen Moyer denkt dat de seksscènes in True Blood goed zijn voor zijn huwelijk met Anna Paquin. "Het is voor ons als koppel interessant om dingen te doen die veel mensen niet doen."

Dat zegt de acteur, die samen met zijn vrouw in de vampierenserie speelt, in het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

"Ik denk dat het goed voor ons is", vervolgt Moyer. De acteur, die in de serie vampier Bill speelt, vindt het niet vreemd om scènes te regisseren waarin zijn vrouw de lakens met een ander deelt.

"Het komt voor dat ik op het scherm kijk en aanwijzingen geef over hoe Joe Manganiello haar borsten moet aanraken", zegt de 44-jarige Moyer over hun collega uit de serie.

De 31-jarige Paquin, die in True Blood de telepathische Sookie Stackhouse speelt, en Moyer leerden elkaar in 2007 kennen op de set van True Blood. Ze trouwden in 2010 en hebben een tweeling.

Het zevende en laatste seizoen van de serie, die is gebaseerd op de boekenreeks The Southern Vampire Mysteries van Charline Harris, wordt vanaf zondag uitgezonden.