Kim Kardashian is naar eigen zeggen geen makkelijke moeder voor de 1-jarige North. "Ik ben best streng."

"Over het algemeen ben ik heel leuk en speel ik veel met mijn dochter, maar ik heb wel strenge regels over dutjes en dat ze moet slapen in haar eigen bed", aldus de realityster.

Aan Daily Mail vertelt ze dat die paar regels volgens haar heel belangrijk zijn, maar dat haar zus Kourtney, die een zoon en een dochter heeft en zwanger is van de derde, er anders over denkt.

"Kourtney vindt het prima als de kinderen bij haar in bed slapen. Maar, zeker met een derde kind op komst, is dat lastig. Ze moeten of een groter bed kopen, of toch eens hun regels veranderen."

Groot gezin

De 33-jarige realityster vertelt aan de Britse krant dat ze hoopt haar zus achterna te gaan en meer kinderen kan krijgen.

"Ik wil niet zoveel kinderen als mijn moeder. Zes kinderen, geen idee hoe ze dat heeft gedaan, het is een beetje aan de gekke kant. Maar ik houd van het idee van een grote familie en wil nog zeker een kind erbij."

Kardashian is naar eigen zeggen "gezegend" met haar baan als realityster. "Het mooie van een eigen show hebben is dat je je baby altijd bij je kan hebben. Je ziet haar misschien niet veel in beeld, maar ze is er wel. Ik kan de hele dag bij haar zijn, in tegenstelling tot andere moeders die op kantoor werken."

Kardashian trouwde in mei met Kanye West. Het is voor de realityster haar derde huwelijk, West is nog niet eerder getrouwd geweest.