Kim Kardashian en Kanye West hebben dagenlang moeten morrelen aan hun publiek gemaakte trouwfoto.

De 37-jarige rapper verzuchtte volgens entertainmentwebsite TMZ dat hij en de realityster vier dagen hebben moeten photoshoppen voordat de foto perfect was.

Vooral de bloemenmuur die Kardashian en West speciaal voor hun grote dag bij het Italiaanse Fort Belvedere lieten plaatsen, zou het pasgetrouwde stel tijdens hun huwelijksreis tot waanzin hebben gedreven.

Volgens West vloekten de bloemen bij het bruidspaar.

Leibowitz

De bekende fotografe Annie Leibovitz zou volgens TMZ de trouwfoto's van Kardashian en West maken, maar haakte op het laatste moment af.

Gevolg daarvan was dat de 33-jarige realityster en rapper een groot deel van hun huwelijksreis in Ierland en Tsjechië doorbrachten achter de computer. "Kim was doodop omdat we zo lang met de foto bezig zijn geweest."

Al het werk van het bruidspaar was niet voor niets. Toen de twee de foto van hun eerste kus als man en vrouw met de wereld deelden, brak die een record op Instagram. Het kiekje verzamelde in een paar dagen tijd bijna twee miljoen likes.

De bloemenmuur, een idee van West, zorgde ook voor de huwelijksvoltrekking van 24 mei al voor problemen. De gardenia's, pioenrozen en rozen die in de volle zon op het bruidspaar moesten wachten, bezweken bijna in de Italiaanse hitte.