Het komt niet meer goed tussen Lange Frans en zijn vrouw Danielle van Aalderen. De inmiddels ex-vrouw van de rapper sluit een verzoening uit.

"Voor mij is er gewoonweg te veel gebeurd. Ik heb te veel ellende moeten doorstaan, te veel verdriet gehad", aldus van Aalderen tegen Story.

De rapper kampte lange tijd met een drugsverslaving en hoewel hij daar nu van genezen lijkt, is Van Aalderen voorzichtig.

"Een verslaving kun je niet zomaar even makkelijk overwinnen. Ik geloof in hem, maar wie zegt dat hij in de toekomst niet terugvalt in het verleden? Dat heb ik al eerder meegemaakt."

Liefde

Van Aalderen gunt haar ex dat hij weer een nieuwe liefde zal vinden. "Ik heb een bloedhekel aan vechtscheidingen, daarvan worden alleen de kinderen maar de dupe. Frans en ik gaan in harmonie met elkaar om. Mocht Frans een nieuwe liefde krijgen, dan gun ik hem zijn geluk."

De twee zullen volgens Van Aalderen vrienden blijven. "Helaas is ons huwelijk niet verlopen zoals we hadden gehoopt, maar we hebben er twee mooie kinderen en een fijne vriendschap aan overgehouden."