Linda de Mol heeft er wel eens spijt van dat ze al op jonge leeftijd een vaste relatie had. "Ik had het hartstikke leuk kunnen hebben, maar ik was zo loyaal als een deur."

Dat zegt de presentatrice in LINDA, waarin ze is geïnterviewd door de 26-jarige Kees van Nieuwkerk.

"Ik had eigenlijk, toen ik zo oud was als jij, beter vrijgezel kunnen zijn", aldus De Mol, die op haar 21e een vaste relatie kreeg met de man met wie ze zes jaar later trouwde. Vlak voor ze dertig werd vroegen de twee hun scheiding aan.

"Het is niet dat ik spijt heb van die relatie. Maar ik interviewde allemaal popsterren, ik had het hartstikke leuk kunnen hebben. Ik was heel braaf. Ik stond op zaterdag bij de Intratuin, weet je wel, om planten te kopen. Terwijl ik nu denk: ik had gewoon..."

Johnny

De Mol heeft nooit aan onenightstands gedaan, terwijl dat volgens haar wel hoort bij twintig zijn. "Gewoon met iemand waarvan je later denkt: dat was leuk of spannend, maar totaal niet mijn type. Dat heb ik nooit gedaan. Als ik naar Johnny (het neefje van de presentatrice, red.) kijk, naja, die drijft het wel heel ver door, maar die heeft zo veel gereisd en gedaan en lol gemaakt en gefeest. Dat heb ik overgeslagen. Ik was altijd aan het werk."

De presentatrice wil dat ook aan haar kinderen meegeven. "Zoek niet te jong vastigheid. Ga eerst even lekker de wereld over."

LINDA ligt vanaf 18 juni in de winkels