Tjitske Reidinga en Vincent Croiset doen hun best om hun scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. De actrice heeft geen ruzie met haar ex-man en de twee worden binnenkort zelfs buren.

Dat schrijft De Telegraaf.

"We vormen nog steeds een gezin", aldus de actrice. Met het oog op hun drie kinderen, de tweeling Foppe en Klaas (9) en Jacob (4), lijkt het de twee daarom het beste om dicht bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

De actrice kreeg tijdens haar huwelijk een affaire met collega Peter Blok. Om te zeggen dat ze in hem de ware heeft gevonden vindt Reidinga te voorbarig.

Door hun relatie kwam niet alleen het huwelijk van Reidinga tot een einde, maar ook het huwelijk van Blok, die 33 jaar getrouwd was met Maria Goos.

Afpakken

"Je bent meteen de valse vrouw die iemands man afpakt, maar dat is helemaal niet het geval. Zo is het niet gegaan", vertelt Reidinga.

Blok en Goos maakten in september 2013 bekend uit elkaar te gaan.Ze hebben samen twee dochters. Reidinga en Blok speelden meerdere keren samen in tv-series, zoals Oud geld en Volgens Robert. Ook waren ze te zien in de film De verbouwing.