AMSTERDAM - Dat Patricia Paay's Amerikaanse sterallures echt 'too big' zijn voor onskikkerlandje bleek maar weer eens. Programmamaker Jochem van Gelder verteldein de radiouitzending van Stenders Vroeg een mooi staaltje diva-gedrag.

Op een Hilversums televisiefeestje schamperde de voormalige Star Sister ooitdat Nederlandse glamour bestond uit een consumptiebon waarvoor je éénplastic bekertje bubbelwijn kon krijgen. Beledigd verliet ze dan ook datfeestje. Nu blijkt dat dit gedrag niet een éénmalige diva-achtigeuitspatting is geweest.

Programmamaker Jochem van Gelder vertelde in radioprogramma Stenders Vroegdat hij opnames had gemaakt voor een tv-programma. Daarin mochten kindereneen Bekende Nederlander interviewen. Het was een erg leuk programmageworden, aldus Van Gelder, maar helaas had de Bekende Nederlander inkwestie op het allerlaatste moment de opnames afgekeurd.

Want wat was eraan de hand? De dame in kwestie was niet tevreden over haar gebit. Om eenfilmsterren-smile te krijgen had ze inmiddels witmakende plaatjes op haartanden laten plakken en nu wilde ze niet meer met haar 'oude' echte tandenop televisie.

Van Gelder deed zijn best geen namen te noemen, maar Stenders zou Stendersniet zijn als hij niet zou doorvragen. En met 'Er wordt gezegd dat het omPatricia Paay gaat' kwam de aap uit de mouw.