Martijn Krabbé staat open voor de liefde, Justin Bieber doet rare uitspraken, Waylon helpt Ilse uit de brand en Connie maakt schoon schip. Een overzicht van de wereld van entertainment afgelopen week.

Martijn Krabbé is klaar voor een nieuwe start. Nadat de presentator en zijn Amanda in maart bekendmaakten te gaan scheiden, wist Amanda niet hoe snel ze in de armen van haar nieuwe liefde moest vallen, en bleef Martijn achter.

Weekend heeft goed nieuws voor iedereen die medelijden had: hij is in één week twee keer met dezelfde dame gaan varen. Het lijkt er volgens het blad zowaar op dat de presentator openstaat voor de liefde. Wie de dame is, is niet bekend, maar op de foto's in het blad lijkt het alsof Martijn het ontzettend naar zijn zin heeft.

Amanda is ondertussen alweer een stapje verder: volgens Story wil de bijna-ex van Martijn niets liever dan trouwen met haar Harrie. Ingewijden vertellen aan het blad dat Harrie en Amanda zelfs al een locatie hebben uitgekozen voor de bruiloft. Amanda gaat dus maar heel eventjes als ongetrouwde vrouw door het leven.

Foutje

Het is geen goede periode voor Justin Bieber. Zat de zanger aan het begin van het jaar al even in de gevangenis, nu krijgt hij weer een bak ellende over zich heen. In een video, opgenomen in 2011, is te horen en te zien hoe Bieber een racistische uitspraak doet.

Het tieneridool heeft zijn excuses nog niet aangeboden, of er verscheen nog een video. Ook dit keer liet Bieber het woord 'nigger' meerdere keren vallen. Het 20-jarige popsterretje wijdt het aan zijn leeftijd: naar eigen zeggen wist hij op zijn zeventiende nog niet dat beledigende woorden niet netjes zijn om grapjes mee te maken.

Gemeen

Waylon heeft er genoeg van: iedereen moet ophouden met gemeen doen tegen Ilse DeLange. Nadat bekend werd dat Waylon niet meer meedeed aan The Common Linnets, werd Nederland massaal boos op Ilse. Zij moest persé de baas spelen en waarom had Waylon niks te zeggen? De twee gingen immers uit elkaar vanwege 'creatieve verschillen'.

"Ondanks alle positieve reacties ben ik wel geschrokken van een hoop reacties naar Ilse toe", aldus de zanger in zijn verhaal op Facebook. Volgens Waylon "verdient Ilse het niet" om "zo te worden neergehaald".

Ilse lijkt het allemaal wel prima te vinden; die pakt met iemand anders het succes van The Common Linnets op en ziet een gouden toekomst tegemoet.

Schoon schip

Connie Breukhoven gaat trouwen en dus moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Hoewel de blondine erg gelukkig is met Eugène en denkt in hem de ware te hebben gevonden, is het niet de eerste keer dat Connie dergelijke gevoelens voor iemand heeft gekoesterd.

Iedereen weet natuurlijk dat Connie ooit eens het liefje was van Hans Breukhoven, maar veel onbekender is ex-man Ruud Arkenbout. Connie haatte haar ex en wilde niets met hem te maken hebben, maar een paar maanden geleden belde ze hem toch op.

Ruud was blij verrast, want naar eigen zeggen koestert hij geen wrok voor zijn ex. "Het leek alsof ze vrede wilde sluiten." Toch heeft Ruud geen behoefte aan een vriendschap met Connie en blijft het voor hem bij een telefoongesprek.

"Misschien knaagt het een en ander aan haar, en wil ze voordat ze voor de vijfde keer trouwt in het reine komen met zichzelf. Maar ik heb geen enkele behoefte om daar aan mee te werken."