Kim Kardashian en Kanye West stappen in het huwelijksbootje, Maximá moet gas terug nemen, The Common Linnets zijn niet meer en Estelle heeft helemaal niets meer. Een overzicht van de wereld van entertainment afgelopen week.

Kim Kardashian en Kanye West hebben elkaar eindelijk het jawoord gegeven. Na maanden van speculaties over de bruiloft beloofden de twee elkaar in Florence de eeuwige liefde.

Andrea Bocelli zong een liedje, net als John Legend en ook nachtegaaltje Lana Del Rey bracht een romantische ode aan het koppel.

Verschillende media speculeren nu over de kosten van de bruiloft: de droom van de realityster zou flink wat miljoenen hebben gekost, al is het alleen maar vanwege de bruidsjurk van Givenchy, de trip naar Parijs die de hele familie van te voren deed, de marmeren plaatskaartjes en de gouden toiletten die het koppel persé wilde hebben.

Kardashian en West hebben zich inmiddels teruggetrokken uit alle bombarie: die zijn met z'n tweeën hun huwelijksreis in Ierland gaan vieren en zouden nu in Praag zitten. Baby North is niet mee: die logeert bij oma Kris Jenner.

Gas terug

Koningin Máxima moet het voorlopig rustiger aan doen, zo weet Privé. 'Willem-Alexander en Máxima moeten gas terugnemen', zo kopt het roddelblad deze week. Hoewel de titel anders doet vermoeden, gaat het hier niet om de overvolle agenda van het koningskoppel, maar om de snelheid waarmee ze naar huis rijden.

Privé heeft een kijkje genomen op het landgoed van de koning en zijn vrouw en weet dat er een aantal verkeersdrempels zijn geplaatst om te zorgen dat 'wegpiraten' hun voet van het gaspedaal halen. Sinds Maximá en Willem-Alexander in Wassenaar zijn gaan wonen is het er een stuk drukker en daar zijn buurtbewoners niet heel blij mee.

Om de woede van het volk een beetje te sussen zijn er nu vier drempels geplaatst. De buren van het koningspaar hebben er weinig vertrouwen in. "Vaak moet er iets gebeuren voordat er pas echt wordt ingegrepen. De ervaring zal het leren."

Creatieve verschillen

The Common Linnets bestaan niet meer, althans niet zoals wij ze kennen. Hoewel Ilse en Waylon de dikste maatjes leken in Kopenhagen, lijkt er van die vriendschap nu weinig over. Waylon heeft besloten niet met Ilse de wereld over te reizen en zij heeft hem al vervangen voor een Amerikaanse zanger.

"Ik had me wel voor langere tijd aan The Common Linnets kunnen en willen verbinden, als dit in het buitenland op basis van creatieve gelijkwaardigheid zou gebeuren. Ilse en ik hebben daar lang over gesproken, maar zijn er nog niet uitgekomen", zei Waylon in een reactie op Facebook.

Die creatieve verschillen zorgen er overigens niet voor dat het concert dat het duo zou geven in het FC Twente stadion niet doorgaat. De twee zullen gewoon samen hun nummers zingen, maar of het van harte gaat, is nog de vraag.

Voetbalvrouw

Van de fleurige voetbalvrouw die Estelle Cruijff ooit was lijkt nog weinig over: waar ze vroeger niet uit de P.C. Hooftstraat te slaan was, is de niet-meer-vriendin van Badr Hari inmiddels weinig in de luxe winkels te vinden.

Ook van het gezinsleven van de ex-vrouw van Ruud Gullit lijkt weinig over te zijn, zo weet Weekend: zoonlief woont tegenwoordig bij papa en ook dochterlief blijft liever bij oma dan in het huis van Estelle.

De definitieve beslissing voor haar alimentatie is nog altijd niet genomen en dus moet Estelle flink op de centjes letten. Volgens Ruud kan Estelle namelijk best werken en is het echt niet nodig dat hij in het levensonderhoud van nóg een ex-vrouw gaat voorzien. 

De blondine weigert ondertussen de handen uit de mouwen te steken, wat de onderhandelingen er niet makkelijker op maakt. Het is dus maar de vraag hoeveel geld Estelle uiteindelijk te besteden zal hebben en of we haar ooit nog terugzien bij Louis Vuitton, Chanel en Prada.