Harry Styles is woedend op zijn One Direction-collega's Louis Tomlinson en Zayn Malik. De zanger vindt dat de twee hun carrière op het spel hebben gezet door een filmpje te maken waarop is te zien dat ze een joint roken.

The Sun schrijft dat de mannen woensdag crisisoverleg hebben gehad voor een concert nadat het filmpje overal op internet circuleerde.

"Harry vindt het heel vervelend dat dit speelt. Deze week is heel belangrijk voor ze, vanwege hun tour door het Verenigd Koninkrijk. Maar nu trekt dit de aandacht", vertelt een bron aan de krant.

Styles zou zich compleet afzijdig houden van de cannabis-praktijken van zijn bandleden. Volgens de krant zou de zanger zelfs af en toe met een ander vliegtuig reizen, omdat hij hun houding niet goedkeurt.

"Ondanks zijn reputatie is Harry juist heel erg professioneel en volwassen." Tomlinson zou geschrokken zijn van alle aandacht. "Hij begrijpt dat iedereen het erover heeft, hij hoopt dat hij de schade kan beperken."

Deze week verscheen een filmpje waarin te zien is dat Malik een joint rookt in Peru. Het filmpje zou zijn gemaakt door Tomlinson, hij neemt ook af en toe een trekje van de joint.

Bekijk de beelden:

Concertkaartjes

Concertkaartjes voor One Direction worden massaal gedumpt. Volgens het Britse muziekblad NME wordt doorverkoopsite Viagogo overspoeld met kaartjes voor de shows van de boyband. 

Sinds het verschijnen van de video is het aanbod van concertkaartjes voor One Direction volgens NME met 79 procent gestegen.

De Directioners, zoals de fans van de boyband zich noemen, zijn teleurgesteld in hun helden. Sommige Directioners staken woensdag hun concertkaartje in brand. De ouders van de veelal jonge fans zouden ook niet al te blij zijn met het gedrag van de jongens.

One Direction toert momenteel door Europa. Eind juni doet de boyband Amsterdam aan.