Pearl Jozefzoon heeft met volle teugen van haar bruiloft genoten. "Het was prachtig", vertelt de zangeres, die bekend werd dankzij haar deelname aan The Voice of Holland, aan weekblad Privé

"We werden met een bootje aan wal gebracht. Daar stonden onze familie, vrienden en andere naasten op ons te wachten. We werden omringd met liefde, het was als in een film."

Jozefzoon trouwde donderdag in Loosdrecht met Renze Klamer, die vorig jaar zomer op zijn knieën ging. De 25-jarige EO-presentator was diep onder de indruk van Jozefzoons trouwjurk, die werd ontworpen door Addy van den Krommenacker. "Ik vond haar zo ontzettend mooi. Haar jurk, haar haren. Zij wordt mijn vrouw, was alles wat ik kon denken."

De trouwjurk was niet meer helemaal een verrassing voor Klamer. "Ik had al laten doorschemeren dat ik in een lange en vrouwelijke jurk naar het altaar zou stappen en dat die wit zou zijn. Renze wist verder van niets", vertelt Jozefzoon.

Het uitwisselen van het jawoord ging volgens de 28-jarige zangeres ontzettend snel. "Het was voorbij voor ik het wist. Ik heb niet gehuild, maar was natuurlijk wel geëmotioneerd."