Chris Martin en Gwyneth Paltrow gaan het mogelijk weer samen proberen. Een ingewijde zegt tegen de Britse Grazia dat de Coldplay-zanger de laatste tijd op een andere manier naar zijn huwelijk is gaan kijken.

In maart maakte het stel bekend dat het huwelijk na tien jaar op de klippen was gelopen. Sindsdien zou de Coldplay-zanger hun contact als veel minder stressvol ervaren. Blijkbaar is dat geheel wederzijds.

"Gwyneth en Chris hebben elkaar sowieso beloofd om altijd vrienden te blijven voor de kinderen, maar de laatste weken kunnen ze het beter met elkaar vinden dan ooit", aldus de bron.

"Nadat ze het nieuws wereldkundig hadden gemaakt, was de druk eraf. Chris vermaakt zich de laatste tijd uitstekend met Gwyneth", legt de insider uit. "Chris is nog steeds kapot van de breuk en realiseert zich hoe veel hij haar eigenlijk mist en wat hij zoal kwijtraakt als de scheiding doorgaat."

Gevoelens

Een hereniging zou dan ook allesbehalve uitgesloten zijn. "Ze wonen nog samen in Malibu en hebben nog steeds gevoelens voor elkaar, dus er is een kans dat het toch nog goedkomt. Hij denkt heel vaak na over Gwyneth en zij heeft gezegd dat ze het misschien ook nog een kans wil geven als hij aan de relatie werkt."

De ingewijde benadrukt dat de scheiding überhaupt nog niet rond is. "Gwyneth had er vrede mee toen ze uit elkaar gingen, maar het lijkt alsof ze eigenlijk niet wilde scheiden. Het zou me niet verrassen als ze erop terugkomen. Gwyneth wil nog niet doorgaan met haar leven. Ze is ook nog niet begonnen met daten."