Zangeres Linda Mertens (35) van de Belgische dance-act Milk Inc. is zwanger. Op Twitter meldt producer Regi Penxten dat zijn collega eind oktober is uitgerekend. 

Dat betekent dat Milk Inc. het concert in het Sportpaleis in Antwerpen moet uitstellen.

Mertens is nog maar kort samen met haar zeven jaar jongere partner Bo. Ze hadden volgens de Belgische Story de zwangerschap niet zo snel verwacht.

''We hebben bewust voor deze baby gekozen, maar dat het zo snel raak zou zijn? Nee, dat hadden we niet verwacht. Gezien mijn leeftijd dacht ik dat het wel een jaar zou duren'', vertelt Mertens aan Story.

''De bevallingsdatum kon niet slechter vallen. Op 18 oktober staan we met Milk Inc. in het Sportpaleis. Ik heb het meteen aan Regi laten weten. Hij heeft beslist om het geplande concert uit te stellen."

Schrikken

Milk Inc. brak in 2000 in Nederland door met de hit Walk On Water en won een jaar later een TMF Award. Panxten verzekert dat de zwangerschap van Linda niet het einde van Milk Inc. is.

''Het was even schrikken, maar ik ben heel blij voor haar. Dat het Sportpaleisconcert niet kan doorgaan, is niet erg. Het belangrijkste is dat ze zwanger is. Het is een welkome pauze, want nu heb ik meer tijd om aan ons nieuwe album te werken.''