Afrojack reist de hele wereld over en kan kopen wat hij wil, maar toch is de dj niet altijd gelukkig. "Ik ben eenzaam, heb geen vriendin."

De dj, die eigenlijk Nick van de Wall heet, vertelt in een interview met Veronica Magazine dat hij zich lang onbegrepen voelde.

"Ik vond mezelf toen ik een jaar of veertien, vijftien was. Dat was het moment dat ik voor het eerst naar een club ging. Toen heb ik een thuis gevonden", aldus Van de Wall.

De dj zegt gelukkiger te zijn als Afrojack dan als Nick van de Wall. "Maar dat komt ook omdat Afrojack door Nick van de Wall is gecreëerd. En Nick van de Wall moet zich helemaal de tering werken om Afrojack te laten bloeien."

Trots

"Ik ben een normale jongen hoor, maar dat is geen succes, daar word je niet gelukkig van. Je wordt gelukkig van jezelf trots maken, je familie trots maken."

Afrojack geniet van het leven, zo vertelt hij en wil "de gekste shit doen." "Het is een kant van Nick van de Wall, maar het is voor een groot deel ook Afrojack."

Een grote droom van de dj is om zijn eigen 'Playboy Mansion' te openen. "Als ik kijk naar Hugh hefner, de enige echte playboy, en hoe hij dat allemaal heeft gedaan, dan is hij het grootste voorbeeld van een levensgenieter. Dat gevoel wil ik delen met de wereld. Ik wil een droom werkelijkheid maken voor andere mensen. Dat is mijn passie."