Kim Kardashian en haar man Kanye West zijn doorgevlogen naar Ierland. Zondag landde het vers getrouwde paar in Cork om vervolgens door te reizen naar het antieke Castlemartyr Resort.

Dit melden Ierse media.

Bronnen vertelden aan de Ierse Independent dat het stel met hun privévliegtuig om 15.00 uur 's middags landde op het vliegveld van Cork. Daar werden ze opgewacht door een vloot aan Mercedes limousines.

Een woordvoerder van het hotel bevestigde aan de Ierse Mirror dat zowel de presidentiële suite als alle tien de kamers van het zevende-eeuwse Manor House geboekt zijn.

Op en bij het landgoed van 220 hectare groot zou het stel onder meer kunnen kiezen voor een ballonvaart, vissen met de lokale vissers of privélezingen van diverse schrijvers.

Privébibliotheek

Ze zouden zich ook op kunnen sluiten in hun suite die uitgerust is met twee slaapkamers, een eetkamer, woonkamer en zelfs privébibliotheek. Bronnen melden dat het stel vrijdag terug naar de Verenigde Staten zal reizen, maar niet voordat de twee eerst nog andere toeristische attracties in het land hebben bezocht

De liefde voor Ierland ontstond waarschijnlijk in 2012. Toen reisde Kardiashian naar Dublin om West te ontmoeten die daar op tour was.