Kieran Hayler, de ex-man van Katie Price, onthult tegenover The Sun allerlei details over zijn affaire met de beste vriendin van zijn vrouw.

Zo verklapt Hayler dat hij en Jane Pountney een vluggertje beleefden in de manege van Price om vervolgens een uur later bij haar in bed te duiken.

Vlak nadat Hayler en Price trouwden, begon de affaire. "In september ontmoetten we elkaar voor het eerst in het geheim, in een auto voor een café waar we hadden afgesproken. We hebben toen wat gekletst en gezoend", aldus Hayler.

Daarna ging het snel: de twee deelden veelvuldig het bed met elkaar, bekent Hayler.

Borsten

"Iets in mijn hoofd vertelde me dat ik dit moest doen", vervolgt de ex van Price openhartig. "Meestal duurde de seks 10 minuten, we trokken niet eens onze kleren uit, dus ik heb haar borsten nooit gezien." Hayler vertelt ook dat de situatie thuis lastig was, zo kon hij moeilijk wennen aan zijn eerste kindje met Price.

Maar in plaats daarin te investeren, bracht hij steeds meer tijd door met Pountney. Zij zou hem zelfs gezegd hebben dat ze verliefd op hem was en dat ze kinderen van hem wilde. "Ik vertelde haar hetzelfde, want zo kreeg ik namelijk waar ik eigenlijk op uit was."

Vakantie

Uiteindelijk zou Hayler van plan zijn geweest om de affaire te beëindigen. Price zou in de tussentijd ook wat achterdochtig zijn geworden, maar toch stelde ze een vakantie voor waarvoor ze ook haar vriendin Jane en haar man Derrick uitnodigde. Daar betrapte Price haar man en vriendin.

"Katie noemde haar een hoer en een slet", aldus Hayler. "Ik heb me heel slecht gedragen. Katie heeft niks verkeerd gedaan, ze is een fantastische vrouw, maar ik heb alles verpest. Ze is er helemaal kapot van." Price is momenteel zwanger van haar tweede kindje met Hayler.