Kim Kardashian en Kanye West hebben elkaar zaterdag het jawoord gegeven. Te midden van vrienden en familie trouwden de twee in Florence.

John Legend en Andrea Bocelli zongen het getrouwde stel toe op de mooiste dag van hun leven. De All of me-zanger wenste het koppel daarnaast alle liefde van de wereld toe.

Beyoncé stuurde via instagram haar gelukswensen aan West en Kardashian en ontbrak dus tijdens de ceremonie. Ook broer Rob Kardashian zou niet aanwezig zijn geweest bij de bruiloft: hij zou vlak voor het jawoord in Florence ruzie hebben gekregen met zijn familie. 

Volgens TMZ werd Rob vlak voor het stel elkaar het ja-woord zouden geven, gespot op het vliegveld, waar hij in tranen een vliegtuig naar huis probeerde te boeken.

Volgens Us Weekly heeft Riccardo Tisci van modehuis Givenchy de jurk ontworpen. Naast de bruid waren ook West en hun dochtertje North in een creatie van Riccardo Tisci, die al lange tijd bevriend is met het bruidspaar, gehuld. Het was ook Tisci die de veelbesproken bloemenjurk ontwierp die de destijds zwangere Kim droeg tijdens een feestje in het Metropolitan Museum of Art.

Er gaan geruchten dat het stel de officiële foto's voor een hoog bedrag wil verkopen. De eerste foto van de jurk van Kardashian is echter al uitgelekt.