AMSTERDAM - Natuurlijk wordt het in alle toonaarden ontkend, maar toch wordt het geruchtsteeds sterker. Acteur Tom Cruise en zijn nieuwe liefde Penelope Cruz zoudenuit elkaar zijn.

De geruchten dat het stel de relatie beëindigd had werd in de wereldgeholpen door het Amerikaanse roddelblad The National Enquirer. Dat beweerdedat Tom Penelope gedumpt had en haar zijn huis in LA had uit gezet. Anderenbeweren juist dat Cruz het niet kon uitstaan dat Tom nog steeds veelvuldigcontact had met zijn ex-vrouw Nicole Kidman. Zij zou het hebben uitgemaakt.

Penelope Cruz liet weten dat Tom en zij niet uit elkaar zijn, ze ook nietgetrouwd zijn en dat ze ook niet in verwachting is. Ze zegt dat ze wat tijddoor wilde brengen met haar familie in Madrid om een beetje tot rust tekomen en dat ze daarom op dit moment niet bij elkaar zijn. Haar verklaringbelooft niet veel goeds. Toen Tom Cruise en Nicole Kidman aan het scheidenwaren, ontkenden ze immers ook bij hoog en laag dat er problemen in hunrelatie waren.