Actrice Jessica Alba doet niet aan naaktscènes. "Ik wil niet dat mijn grootouders mijn borsten zien."

Dit vertelt ze in een interview met Glamour Magazine.

"Het zou raar zijn bij kerst", vertelt de 33-jarige actrice. Iedere filmmaker die haar inhuurt kan in haar voorwaarden lezen dat ze te allen tijde haar kleren aan zal houden. Het zou bovendien niks toevoegen, vertelt ze. "Als je naar de films kijkt die ik gedaan heb: mijn naakte lichaam zou die films echt niet beter hebben gemaakt."

Ook in haar relaties is Alba conventioneel, laat ze in het interview doorschemeren. "Ik heb maar twee vriendjes gehad. Tijdens mijn eerste relatie met Michael (Weatherly) had ik nog geen eigen stem, en hij was zo veel ouder. Nu (met Cash Warren) zijn er geen verrassingen meer."

Verder vertelt ze dat haar kinderen Honor Marie (5) en Haven Garner (2) haar de inspiratie gaven om The Honest Company op te zetten, een bedrijf dat neutrale cosmetica zonder schadelijke stoffen verkoopt. Zelf had Alba gezondheidsproblemen als kind en wil dergelijke ellende voorkomen voor haar eigen kinderen.

"Ik vervreemdde van mijn vrienden omdat ik zoveel tijd in het ziekenhuis doorbracht. Ik voelde me een rare. Het enige wat je als kind wilt, is spelen."