Foto's en e-mails moeten X-Men-regisseur Bryan Singer en Broadway-producer Gary Goddard verder in het nauw brengen.

De twee worden beschuldigd van seksueel misbruik van twee tienerjongens. Tijdens een persconferentie maandag kwamen advocaten met het nieuwe belastende materiaal tegen het duo, zo laat The Hollywood Reporter zien.

Op de foto's zijn Singer en Goddard te zien met een van de slachtoffers en in een e-mail schrijft Goddard dat de foto die de jongen stuurde "niet zo ondeugend is omdat je niet eens een stukje van je kont laat zien".

Ook ondertekende Goddard ansichtkaarten met "veel liefs". Het bewijsmateriaal is moeilijk te verifiëren omdat het gezicht van het slachtoffer onzichtbaar is gemaakt.

Ontkennen

Singer en Goddard en diens advocaten ontkennen alle aantijgingen, die onder meer bestaan uit aanranding en poging tot verkrachting. Nadat eerder Mike Egan een zaak begon tegen de twee, volgde dit weekend een anonieme Brit met eveneens een aanklacht van aanranding.

"Gary Goddard ontkent al deze extreem serieuze, valse en belastende aantijgingen", meldde zijn advocaat maandag. "Het is verdrietig dat als er dergelijke valse claims worden gemaakt, er meer kunnen volgen."

De advocaat van Goddard wist bovendien te vertellen dat de jongens logen over hun leeftijd tegen Goddard, die direct de banden verbrak nadat hij hierachter kwam.