De op de rapper French Montana verliefde realityster Khloé Kardashian zit in haar maag met de trage scheiding van haar ex Lamar Odom.

Ze heeft als nog altijd getrouwde vrouw moeite zich ongestoord in haar nieuwe romance te storten, vertelt een bron aan RadarOnline.

Vijf maanden geleden vroeg ze een scheiding aan van de basketballer Lamar Odom, waarmee ze ruim vier jaar getrouwd was. Tot grote frustratie van Kardashian laat de NBA-ster weinig van zich horen.

"Lamar weet dat het huwelijk voorbij is, maar het heeft gewoon zijn prioriteit nu niet om de boel te regelen. Hij wil zijn leven in New York beginnen en met rust gelaten worden. Het feit dat Khloé geïrriteerd is geeft hem tenminste een beetje voldoening", weet een bron te vertellen.

Naar verluidt is Odom, die vorige maand tekende bij de club New York Knicks, jaloers vanwege de nieuwe relatie van Kardashian.

Toch geniet Kardashian van haar nieuwe vlam, de Marokkaans-Amerikaanse rapper French Montana. In het weekend werd het stel gespot in Las Vegas en Kardashian zou gezegd hebben "hoe leuk het wel niet was" met Montana.