Mariah Carey is gefrustreerd over haar flirtende en vaak afwezige man Nick Cannon. Ze zou zelfs geen zin hebben gehad in het vieren van hun trouwdag vorige week.

Dat meldt het blad OK!.

De 33-jarige America's Got Talent-presentator had een privéjet geboekt en de duurste champagne, kaviaar en oesters ingeslagen om zijn vrouw mee te verwennen tijdens een reis naar de Bahamas. Maar vrienden fluisteren dat de zangeres dat plan niet zag zitten omdat ze pissig is op haar man.

"Mariah gaf hem een tirade van diva-achtige proporties over zijn gedrag", melden vertrouwelingen van het stel. "Ze beschuldigt hem ervan zich onvolwassen te gedragen, te vaak afwezig te zijn en te rommelen met andere meiden."

Carey zou spionnen hebben ingezet om haar twaalf jaar jongere man, met wie ze een driejarige tweeling heeft, te achtervolgen. Hij werd vervolgens twee keer betrapt in aanwezigheid van verschillende sexy vrouwen. "Zoals altijd grapte Nick de aantijgingen weg, maar Mariah was onvermurwbaar en zei dat hij alle jubileumplannen moest afzeggen."

Alcohol

Vorig jaar werd het stel nog gelukkig gezien op hun groteske 5-jarige jubileum, maar het afgelopen jaar zou de zangeres steeds ongelukkiger zijn geworden in haar huwelijk. Carey zou haar toevlucht in alcohol vinden.

"Haar drinkgedrag loopt uit de hand. Ze heeft zich nog nooit zo alleen gevoeld en huilt iedere dag." Het huwelijk beëindigen is geen optie voor Carey, vertellen de bronnen. "Ze is bang dat Nick dan zal azen op een flinke hap uit haar fortuin van 370 miljoen euro."