Maxima bedreigt de monarchie, Mariska Bauer mag niet shoppen, Badr bedroog Estelle, Connie wordt de bruid en huizenstrijd in BN-land. Kortom: lees mee in PartyPrivéStory en Weekend van deze week.

"Het gevaar van de MAX-factor” kopt Privé. Het artikel gaat over Maxima die zó populair is, dat ze de monarchie kan maken of breken. 'Net als Diana destijds". Want mocht Willem-Alexander ooit een fout maken, dan zal het volk unaniem voor Maxima kiezen.

Ondanks haar innemende glimlach blijkt de koningin niet altijd vriendelijk te zijn, weet het blad. Het koninklijk duo speelt "Good cop, bad cop”" naar de pers. WA lijkt de brombeer, maar Maxi kan er ook wat van. "Als de camera draait, straalt ze” vertelt een journalist. “Maar als we uit zetten, is ze soms pinnig en zakelijk tegen ons, haast arrogant".

"Willem-Alexander en Maxima komen overal mee weg omdat ze zo populair zijn,” weet dezelfde journalist. Het Sotchi-biertje met ‘foute’ Poetin van Rusland wordt ze vergeven. "Hun" stichting Oranjefonds, waarvan de directeur een “belachelijke” 2 ton salaris krijgt. Zelfs de ijdelheid om tijdens de Nucleaire top op de foto vooraan te staan, met de echte wereldleiders weggedrukt in een hoekje, wordt ze vergeven.

Geen Ferrari voor Frans

Zanger Frans Bauer zal inmiddels heel wat miljoenen op de bank hebben. Maar de brave Brabander smijt ze niet over de balk. Voor hem geen Ferrari, voor Mariska geen couturejurken. “Zo’n leven wil ik echt niet,” zegt de zanger in Privé.

Frans en Mariska zijn op vakantie in Monaco en Saint Tropez. Daar kijkt het stel hun ogen uit. 'De Rolls-Royses, Lamborghini’s en Porsches vliegen je hier om de oren,"verzucht Frans. Toch blijft hij de nuchterheid zelf: "Laat mij maar ‘s avonds aan de stamppot of Chinees".

Ook Mariska gaat niet los in het winkelparadijs. "Nou meid, kijk er maar lekker naar in de etalages, kost niets," lacht Frans naar zijn vrouw. Toch weet Maris even een winkel in te sluipen. "Oh jee, ze heeft tassen bij zich," schrikt Frans als ze terugkeert. Het blijken gelukkig alleen maar cadeautjes voor het thuisfront te zijn.

Badr's scheve schaats

Party maakte een reconstructie van de relatie van Estelle en Badr Hari. De bokser was vorige week te gast in het programma van Humberto Tan. De presentator ontfutselde hem een paar pikante uitspraken. Zo blijkt de relatie ten einde te zijn gekomen omdat Badr haar heeft bedrogen met een andere vrouw.

In het artikel laat de bokser niet na om te vertellen wat een geweldige vrouw Estelle is. Toen hij in de gevangenis zat, bezocht ze hem trouw en schreef de mooiste brieven met foto’s. Ook waste ze zijn kleren netjes. "Er zijn weinig vrouwen zo," complimenteert Badr zijn blonde ex-vriendin voor deze goede zorgen. Dat ze volgens de media een periode uit elkaar gingen, lag niet aan de alimentatie die Estelle van Ruud Gullit wilde krijgen."Wij zijn nooit uit elkaar geweest, geen dag!" reageert Badr als door een wesp gestoken.

Alle mooie praatjes ten spijt, bij Humberto Tan gaf Badr wel degelijk toe “een misstap’ te hebben gemaakt. Of hij daar oprecht spijt van heeft is niet echt duidelijk. "We mogen allemaal wel een keer een foutje maken, toch?" vindt de bokser. In het geval van Badr is het echter niet één foutje, maar een heleboel. Met een verbroken relatie en een gevangenisstraf als resultaat.

En dat is vijf!

Connie Breukhoven (62) is tot over haar oren verliefd op haar ‘toyboy’ Eugène (45). En de liefde is wederzijds, weet Story. Connie verscheen met een grote ring aan haar vinger en bevestigt dat ze ten huwelijk is gevraagd. Dat wordt dan de vijfde keer voor de blonde diva.

Na de scheiding van Hans van Breukhoven had Connie wat scharrels. Met een rijke zakenman en een vastgoedmagnaat werd ze gefotografeerd, maar dat werd niets. Totdat ze opeens met Eugène verscheen. Ze kennen elkaar al lang, Eugène heeft een bouwbedrijf en hielp Connie met het renoveren van haar pandjes. Samen ontwikkelen de twee ook vastgoed.

Beetje onhandig was dat Eugène nog getrouwd was en zijn vrouw van niks wist. Dat lijkt inmiddels afgehandeld te zijn. Sterker nog: Connie’s vriend is op zijn knieën gegaan en blijkbaar heeft ze "Ja" gezegd.  We zijn benieuwd in welke creatie Connie zal gaan trouwen. Als je al voor de vijfde keer in de echt wordt verbonden en 62 bent, zoek je vast geen Sissi-japon uit de winkel van Mary Borsato meer.

Huizenstrijd

"Wie krijgt het huis?" is de vraag bij een echtscheiding. Dat is bij BN’ers niet anders, weet Party. 'Gescheiden sterren vechten om hun huis" koppen ze dan ook. Erbij een opsomming van wie welke hypotheek heeft en vooral hoe hoog die is.

Meest recent is natuurlijk de breuk tussen Amanda en Martijn Krabbé. Zij hebben een huis van 1,6 miljoen. Ook is er een appartement van ruim zes ton. In totaal is de hypotheek dik 2,4 miljoen. "Gaat Martijn alles in de verkoop zetten en heeft Amanda het nakijken of treft hij een regeling met haar zodat ze met de kinderen in de stadsvilla kan blijven?" vraagt het blad zich af.

Ook vers is de breuk tussen radio DJ Ruud de Wild en Aafke. Ze hebben een huis van ruim twee miljoen met een hypotheek van drie miljoen. Daar is dus ooit flink verbouwd! Aafke zal geen zin hebben in de maandelijkse lasten van de miljoenenhypotheek. Dus gooit Ruud het huis in de verkoop of koopt hij Aafke voor een mooi bedrag uit? Ook ex-soapie Rick Engelkes heeft een megahypotheek van 2,5 miljoen euro. Zijn vrouw Annemarie huurt een huis, maar de dure villa staat nog op hun beider naam.

Zangeres Trijntje Oosterhuis heeft een boerderij met ex-man Sander voor 1,25 miljoen. Ook is er een appartement van drie ton. De twee zijn al lang uit elkaar, maar de boedel is nog steeds niet verdeeld. En dat terwijl je met zo’n hoge hypotheek tussen de vier en vijfduizend netto per maand kwijt bent. Het gaat de gescheiden BN’ers blijkbaar niet heel slecht af.