James Franco is volgens Lindsay Lohan één van haar veroveringen, maar de acteur zegt dat daar niks van klopt ondanks dat zij dat graag wilde. "Op een gegeven moment was ze overal waar ik was."

Dat heeft Franco gezegd in een interview met de Amerikaanse radioshow van Howard Stern.

"Het ws niet zo dat ik dacht: 'ik moet ontsnappen aan Lindsay', ondanks dat ze soms echt verschrikkelijk was. Het was dan alsof ze 'slechte Lindsay' was, dan moest je echt uit haar buurt blijven", aldus de acteur.

De 36-jarige acteur kwam er een maand geleden achter dat hij op het bedpartnerlijstje van Lohan stond en liet toen al meteen weten nooit het bed met haar te hebben gedeeld.

Volgens Franco heeft alles zich afgespeeld in Lohan's 'donkere periode'.

Grapjes

"Ik weet nog dat we allebei in hetzelfde hotel sliepen, waar zij echt kind aan huis was. Om 3 uur 's nachts werd ik wakker en stond ze in mijn kamer. Had ze de sleutel blijkbaar gekregen van mijn kamer. Ik heb haar toen een verhaal voorgelezen, maar ben niet met haar naar bed geweest."

Hoewel de acteur zegt geschrokken van die tijd, lijkt hij er inmiddels wel grapjes over te kunnen maken. "Misschien heb ik ooit seks met haar gehad in mijn slaap. Ik zie geen andere manier waarop ik ooit met haar het bed zou hebben gedeeld."