Selena Gomez heeft onlangs haar vriendinnen Kendall en Kylie Jenner aan de kant gezet omdat ze "een slechte invloed zijn", maar volgens bronnen is de zangeres juist slecht bezig.

Volgens TMZ vinden de zusjes het helemaal niet jammer dat Gomez niets meer met hen te maken wil hebben.

Gomez zou de zusjes van Kim Kardashian vaarwel hebben gezegd, omdat ze haar leven wil beteren. De zangeres vond de Jenners volgens ingewijden een slechte invloed en dat zou niet passen bij haar nieuwe leefstijl.

De gezusters Jenner denken echter heel anders over het beëindigen van de vriendschap. Volgens hen is Gomez juist degene die van slechte invloed is.

De ruzie tussen de drie dames zou tot een hoogtepunt zijn gekomen tijdens het Coachellafestival enkele weken geleden. Gomez zou de zusjes daar hebben beschuldigd van het flirten met haar vriendje, Justin Bieber.

Afkicken

Gomez kwam in januari twee weken in een afkickkliniek terecht, waar ze werkte aan haar 'emotionele problemen'. Een maand daarvoor besloot ze haar tour door Australië te schrappen, om rust te nemen.

Volgens verschillende bronnen zou Gomez in de kliniek hebben gezeten vanwege een drank- en drugsverslaving, maar haar woordvoerder heeft gezegd dat die geruchten niet kloppen.