Gloria Estefan laat de audities voor haar musical On Your Feet vastleggen door camera's voor een realityshow. 

Volgens New York Daily News volgt het realityprogramma de zangeres terwijl ze op zoek gaat naar de hoofdrolspeelsters. Ze zoekt een Gloria Estefan van tienerleeftijd en eentje van in de twintig.

De zevenvoudige Grammy Award-zangeres werkt al langer met haar echtgenoot aan een Broadwaymusical die het verhaal zal vertellen over hun muziek en leven. Aan New York Daily News onthult ze dat de musical On Your Feet volgend jaar in de theaters komt.

In de realityserie gaat Estefan over de hele wereld op zoek naar actrices die de zangeres op het toneel kunnen vertolken.

''Het wordt een hele uitdaging, maar ik heb geen enkele twijfel dat we erin slagen'', zegt ze. ''Het is leuk om deel van het proces te zijn'', vindt Estefan, die in november nog twee avonden in Ahoy Rotterdam optrad tijdens de Night of the Proms.

Ongeluk

De musical wordt tweetalig en gaat over haar beginjaren in Miami en over haar comeback na het bijna fatale ongeluk in 1990. Tijdens de Get On Your Feet-wereldtournee raakte Estefan destijds zwaargewond als gevolg van een ernstig busongeluk.

Een jaar later maakte ze haar comeback met het album Into The Light, waarvan de single Doming Out Of The Dark de grootste hit werd.