Selena Gomez zou helemaal klaar zijn met de jongere zusjes van Kim Kardashian. Hoewel de zangeres twee weken geleden nog vriendinnen was met Kendall en Kylie Jenner lijkt de vriendschap nu bekoeld.

Dat schrijft TMZ.

Gomez zou de zusjes Jenner maar een slechte invloed vinden en dus alle banden hebben verbroken. Om die reden heeft ze ook alle foto's van zichzelf met de twee dames van haar Instagram-pagina afgehaald.

De zangeres zou zich alleen nog maar willen richten op haar muziek en niet meer naar allerlei wilde feestjes willen. Twee weken geleden was ze nog samen met vriendje Justin Bieber en de Jenner-zusjes op het Coachella festival.

De Jenner-zusjes zijn niet de enige die hun vriendschap met Gomez zien verwateren. Ook Taylor Swift zou inmiddels niet meer tot de vriendengroep van de zangeres behoren.

Afkicken

Gomez kwam in januari twee weken in een afkickkliniek terecht, waar ze werkte aan haar 'emotionele problemen'. Een maand daarvoor besloot ze haar tour door Australië te schrappen, om rust te nemen.

Volgens verschillende bronnen zou Gomez in de kliniek hebben gezeten vanwege een drank- en drugsverslaving, maar haar woordvoerder heeft gezegd dat die geruchten niet kloppen.