George Clooney zei ooit dat hij nooit meer wilde trouwen, maar het lijkt erop dat de acteur van gedachten is veranderd. Clooney zou van plan zijn vriendin Amal Alamuddin ten huwelijk te vragen.

Dat schrijft Daily Star zondag.

''George is dolverliefd op Amal'', onthult een ingewijde. ''Zij is anders dan alle andere vrouwen met wie hij eerder samen was."

"Ze is onafhankelijk, intelligent, ze heeft haar eigen geld, ze is heel erg succesvol en ze ziet er ook nog eens prachtig uit.''

Clooney is sinds oktober samen met de 36-jarige Alamuddin en hij heeft haar ouders al ontmoet. ''Toen hij werd voorgesteld aan haar moeder Baria en haar vader Ramzi maakte hij duidelijk dat zijn bedoelingen oprecht waren en dat hij met haar wil trouwen.'' Clooney zou zelfs naar Londen willen verhuizen voor zijn nieuwe liefde.

De acteur was eerder getrouwd met actrice Talia Balsam, maar dit vierjarige huwelijk strandde in 1993. Sindsdien heeft Clooney relaties gehad met onder anderen model Lisa Snowdon en actrices Elisabetta Canalis en Stacy ­Keibler.