Tori Spelling is bang dat ze haar man Dean McDermott nooit genoeg seks kan bieden. 

"Hij zal nooit helemaal gelukkig zijn met mij alleen", snikt de actrice, vooral bekend van de soap Beverly Hills 90210, in het promotiefilmpje van haar realityprogramma True Tori. Ze is bang dat haar echtgenoot daarom zijn heil bij andere vrouwen zocht.

"Ik heb mijn vrouw bedrogen", biecht de in Canada geboren acteur op. "Dat is mijn ergste nachtmerrie. Seks was een vlucht, net als drugs en alcohol. Ik had mezelf niet meer onder controle."

Eind vorig jaar werd bekend dat de 47-jarige McDermott zijn 40-jarige echtgenote bedroog met een 28-jarige vrouw. Nu zet Spelling grote vraagtekens bij hun huwelijk, wat uitgebreid aan bod komt in het nieuwe programma, dat vanaf 22 april op de Amerikaanse tv te zien is.

Roddelbladen

"Ik ben er enorm pissig over", laat Spelling weten. Toch vertelt ze McDermott dat zij hem waarschijnlijk niet verdient. "Wacht even, jij denkt dat je mij niet verdient?", vraagt hij vol ongeloof.

Met het programma wil Spelling afrekenen met alle verhalen die over haar de ronde deden. "De roddelbladen hadden het altijd fout. Ze hebben ieder verhaal dat ze konden verzinnen opgeschreven. Maar ik besef me terdege dat dit verhaal wellicht geen goed einde heeft."