Blonde Barbie is geen aso, Emile Ratelband wordt kaalgeplukt, Amanda Krabbé lebbert nieuwe lover af en Yolanthe is niet leuk genoeg. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Al eerder schreven we dat Haagse Barbie en man Michael met een nieuwe realityshow komen. De titel wordt Doe effe lekker paranormaal. In de serie gaat Barbie onderzoeken of er "meer is tussen hemel en aarde".

In Story mogen we meegenieten van de vakantie van de blondine en haar gespierde echtgenoot. Daar vertellen ze dat ze werken aan een nieuw gezond imago. Dagelijks hangen ze in de sportschool, de frituurpan is weggegooid. "Ik kan Miss Fitness worden als ik zo doorga", glundert Barbie trots, in haar panterbadpakje met haar enorme silliconenborsten.

De platinablonde haren zijn gespoeld met een donkerblond verfje, dat Barbie zelf "lichtbruin" noemt. "Ik wilde er gewoonweg vanaf dat mensen denken dat ik een aso ben", laat ze weten. "Het kan niet door de beugel dat je als moeder op tv aan het vloeken en tieren bent."

Emile kaalgeplukt

Van "Mister Positivo" is weinig over, lezen we in Party. Emile Ratelband zit meer bij zijn advocaat dan dat hij "Tsjakka" roept voor zalen met managers. De reden: zijn twee ex-vrouwen. Die willen geld van Emile zien.

Met Sylvie kreeg hij dochter Beau Aimee. Snel na de geboorte liep de relatie stuk en sindsdien moet Emile alimentatie betalen. Sylvie vond een steenrijke nieuwe vriend, maar wilde toch steeds meer geld. Emile spande een proces aan en kreeg gelijk. Sylvie moet hem nu 50.000 euro terugbetalen. Ze is natuurlijk razend en straft Emile door Beau Aimee bij hem weg te houden. Plus gemene opmerkingen te maken als "papa wil het geld dat ik voor jou gespaard heb".

Met Moon ligt Emile in vechtscheiding. Ook hier gaat het er gemeen aan toe. Moon schakelde de politie in wegens mishandeling, Emile mag de kinderen niet zien en moet bij de Kinderbescherming komen. "Ze speelt het echt met het mes op tafel", zegt de positiviteitsgoeroe. Ondertussen eist Moon 25.000 euro alimentatie per maand. Per maand! "Ik kan het woord 'positiviteitsgoeroe' nauwelijks nog uitspreken", verzucht Ratelband dan ook.

Yolanthe afgekeurd

In Story staat een paginagrote advertentie over Yolanthe's tv-show. "Een uniek en intiem kijkje in het veelzijdige leven van een veelbesproken vrouw", werven ze de kijkers.

Wat gaan we zien? Een fotoshoot op Ibiza, een shoot met haar crew, Yolanthe die thuis spaghetti kookt, een oude foto met haar moeder en "Qualitytime met m'n schatje", bij een foto met een als piraat verklede Wesley. "Liefs, Yolanthe", staat er ook nog bij.

Maar in Weekend lezen we dat de serie helemaal niet doorgaat. "SBS keurt Yolanthe af", staat daar. De directie zou het resultaat niet goed genoeg hebben gevonden en de makers moeten nu opnieuw aan de slag om er samen met Yolanthe iets leukers van te maken.

Of de serie deze maand kan worden uitgezonden, is daardoor onzeker geworden. Wat is nu waar? Vrijdag de 25e krijgen we het antwoord, want dan moet de serie starten.

Martijn vs. miljonair

Amanda Krabbé laat er geen gras over groeien. Ze liet weten te willen scheiden van presentator Martijn. In Weekend zien we waarom: ze lijkt hevig verliefd op een ander. Het blad betrapte de twee al tortelend in zijn tuin in Eindhoven.

"Op zondagmidag zette zij de bloemetjes buiten met haar nieuwe vriend terwijl Martijn en de kinderen thuis waren in Amsterdam", schrijft het blad veroordelend. De nieuwe liefde is ene Harrie, rijk geworden met zijn bedrijf in natuursteen en tegels.

Harrie was "not amused" dat Weekend de foto's plaatste. Het is ook nogal wat om paginagroot zoenend aan heel Nederland getoond te worden. Weekend neemt het op voor de arme verlaten echtgenoot Martijn, die "in deze moeilijke tijd niet weet waar hij het zoeken moet".

Syl-Sab-Raf

Weer een nieuwe aflevering van de soap Sylvie-Sabia-Rafael. In Story lacht Sabia Engizek deze week haar nieuwe tanden bloot. Met Rafael is ze naar de opening gekomen van de kledingwinkel van zijn moeder. Sylvie poseert ondertussen elders in een blote paarse jurk waar haar borsten bijna uitvallen.

Aanleiding van de artikelen: de scheidingsakte is nog niet ondertekend en er zijn nieuwe details over Nieuwjaarsnacht, toen de relatie klapte.

Party weet te melden dat Sylvie en Rafael hun stuk grond in Bergen hebben verkocht. Met een verlies van ruim vier ton, dat ze moeten delen. Maar op de koopakte stond dat de verkopers nog getrouwd zijn. "Betreft het hier een fout van de notaris of zijn de twee nog altijd niet helemaal gescheiden en strijden ze nog ergens om?", vraagt het blad zich af.

Klap

In Privé zes pagina's over Oud en Nieuw. Rafael schijnt volledig geflipt te zijn en heeft Sylvie een klap gegeven. Ook smeet hij de tafel met het buffet omver. Daarna is hij door Sabia mee naar haar huis genomen. Daar zijn ze door een buurman zoenend betrapt. Sabia heeft naar de pers gelekt over de scheiding en speelde vervolgens maandenlang Rafael en Sylvie tegen elkaar uit.

Vanaf april zou "de vonk" tussen Rafael en Sabia zijn overgeslagen, maar volgens Privé gebeurde dat dus al eerder. Sylvie mag en kan helaas geen commentaar geven, laat ze het blad weten. Sabia en Rafael willen niet reageren. Maar dat laatste zal niemand verbazen.